Specialisten

NR12 Alles met Stijl wil ontzorgen met informele en servicegerichte aanpak

“Mijn belangrijkste pluspunt? Lastig om dat van jezelf te zeggen, maar wat klanten mij vertellen is dat ze mijn servicegericht meedenken prettig vinden”, vertelt Marja Loomeijer van NR12 Alles met Stijl. ik vooral heel servicegericht ben. Ik sta klaar voor mijn klanten en wil samen met hen in een informele sfeer toewerken naar een uniek ontwerp, dat helemaal bij hen past. En ook aan nazorg besteed ik veel aandacht.”

NR12 Alles met Stijl biedt uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van kleuradvies, interieuradvies, interieurontwerp en styling. Op haar website zijn de verschillende keuzemogelijkheden nader uitgewerkt. Van een relatief eenvoudig kleuradvies – een gesprek van circa twee uur voor een vast bedrag – tot een volledig uitgewerkt, creatief en kwalitatief hoogstaand interieuradvies voor meerdere ruimtes in je woonhuis. “Dat hoeft niet meteen groots en helemaal nieuw. Als je je interieur wilt veranderen, kun je met relatief kleine aanpassingen en enkele nieuwe elementen al een heel andere sfeer neerzetten”, legt Marja uit. “Zo kun je precies kiezen wat je wilt en houd je ook de kosten in de hand.”

Laagdrempelig

Kennismaken met Marja begint met een open gesprek in een ontspannen sfeer. “Informeel en laagdrempelig, daar ga ik voor”, zegt Marja. “Ik werk geen lijstje af, maar verzamel zoveel mogelijk informatie over wat de klanten mooi vinden en wat zij willen veranderen. Vervolgens werk ik dat op een creatieve manier uit, naar wens in een schets, een 2D-plattegrond of een 3D-visualisatie. Daarna hebben de klanten de keuze om met dat advies zelf aan de slag te gaan of ik kan hen ontzorgen door zelf de inkopen te doen. Ook een tussenvorm, waarin we samen een dag of middag op pad gaan, is mogelijk.”

Creativiteit

Bij de aanschaf van nieuwe meubelen en/of accessoires kan Marja terugvallen op een groot regionaal netwerk van meubelwinkels en groothandels, dat zij in de loop der jaren heeft opgebouwd. “Ik weet door mijn ervaring goed waar bijvoorbeeld stoelen of banken in een bepaalde stijl voor een redelijke prijs te vinden zijn. Ook werk ik samen met adressen waar ze meubelen op maat maken.”

Creativiteit is altijd al de rode draad in haar werkzame leven geweest. “Ik heb in meubelwinkels gewerkt, maar ook als etaleur. In de loop der jaren merkte ik dat ik steeds meer toegroeide naar het adviseren van mensen bij het inrichten van hun woning. Beroepsmatig, maar ook in de privésfeer. Ik heb ook in mijn eigen woning een grootscheepse verbouwing doorgevoerd. Dat heeft me heel erg geïnspireerd om me vanaf maart 2014 met een eigen onderneming toe te leggen op advies, ontwerp en styling. In eerste instantie nog naast een baan in loondienst, maar drie jaar geleden besloot ik echt vol te gaan voor mijn eigen bedrijf NR12 Alles met Stijl.”

Samenhang

Hoewel ze natuurlijk haar eigen smaakvoorkeuren heeft, vindt Marja het vooral leuk om in te spelen op de wensen en ideeën van klanten. “Mijn aanpak heeft niet echt een eigen herkenbare handtekening. Ik vind het juist leuk om in samenspraak, op basis van de smaak van de klanten, te komen tot een heel mooi eindresultaat dat goed in balans is. Soms daag ik hen uit om iets nieuws, iets verrassends uit te proberen. Maar ik hecht veel waarde aan samenhang, aan een mooi totaalplaatje. Het belangrijkste doel is een interieur samen te stellen waarin de klanten zich thuisvoelen. Dat het bij hen past. En ik vind het leuk om te laten zien hoe je met relatief kleine aanpassingen, zoals een bepaalde kleur op een wand of het plafond, al een wereld van verschil kunt maken. Met name de styling is dan de kers op de taart. In deze laatste fase maak je het interieur helemaal af met elementen als mooie vazen, schalen of bloemen en planten.”


NR12 Alles met Stijl,
Groeneweg 12, 3297 LA  Puttershoek
T 06 2616 0125
Nr12.nl / info@nr12.nl