Lof & Loof

Hendrik-Ido-Ambacht
Actueel aanbod

€ 599.000,- tot € 599.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
162 - 162m2
Kaveloppervlak
243 - 243m2
Inhoud
447 - 447m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Aan de rand van Hendrik Ido Ambacht krijgt het boerenleven een hele nieuwe betekenis. De kaplaarzen en overalls worden ingeruild voor prettige vrijetijdskleding. Geen werk op het land, maar wel genieten van heerlijke landelijke charme. Een goed gevuld fruitkistje met peren uit de plaatselijke loofgang is niet langer een droom, maar smakelijke realiteit.

Landelijk wonen
In de wijk Volgerlanden wordt in deelgebied De Laantjes een nieuwbouwwijk ontwikkeld met een charmante landelijke architectuur. In Lof & Loof kies je bewust voor een woning die anders is dan andere; of dit nu een eengezinswoning, een twee-onder-één-kapwoning of een vrijstaande woning is. De landelijke uitstraling en de speelse woningplattegronden maken Lof & Loof tot een unieke woonplek.

Samen op reis
Om fijne huizen en prettige buurten te ontwikkelen, leggen we samen met toekomstige kopers een reis af langs de verschillende stadia van co-creatie. Jouw woonwensen nemen wij mee in het ontwerpproces en zo creëren we samen woningen die zoveel mogelijk aansluiten op jouw levensstijl. Wil je meepraten over de woningen in Lof & Loof? Meld je aan en we houden je op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lof & Loof
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
39 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 599.000,- tot € 599.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht.

Aanmelden