Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Ambachts Lint

Hendrik-Ido-Ambacht - Hendrik-Ido-Ambacht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

SLINGER VAN ONTMOETINGEN
Op de plek van een voormalige schoollocatie – tussen winkelcentrum De Schoof en cultuur- en activiteitencentrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht– wordt het nieuwbouwplan Ambachts Lint ontwikkeld, met circa 79 woningen voor senioren en starters. Bewoners en bezoekers hebben hier straks volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Door een slinger van ontmoetingsplaatsen door het gebied en gemeenschappelijke ruimten worden mensen uitgenodigd om te bewegen en met elkaar in contact te komen.

NATUURLIJK
Het landschap vervult een hoofdrol in het plan. Verschillende historische elementen worden samengevoegd tot een landschapspark dat een logische en directe verbinding tussen de Cascade en de Schoof maakt en waar allerlei verblijfs- en speelvoorzieningen zijn. Zo is er een prachtige zitplek aan het water ontworpen, een gemeenschappelijke kas en een avontuurlijk Wilgenlaantje.

WONEN
Een van de woongebouwen wordt ontwikkeld voor senioren, op basis van het Senior Smart Living concept. Zowel in het koop- als betaalbare huursegment. Het concept Senior Smart Living houdt in dat het project gezamenlijk met de toekomstige bewoners, in co-creatie, wordt ontwikkeld met extra aandacht voor slimme voorzieningen die het zelforganiserend vermogen stimuleren. In het andere appartementengebouw komen 25 appartementen in het betaalbare koopsegment. Speciaal voor starters uit de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Het gebouw krijgt een gemeenschappelijk terras op het dak en de bewoners kunnen ook gebruik maken van de groentekas.

Voor meer informatie kijk op www.ambachtslint.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ambachts Lint
Koopwoningen
68
Huurwoningen
12
Type woningen
(Patio)Bungalow, Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht.

Aanmelden