linkbuilding uitbesteden

41 Ambachten

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hendrik-Ido-Ambacht - Hendrik-Ido-Ambacht
Toekomstig aanbod

€ 375.000,- tot € 700.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
125 - 170m2
Kaveloppervlak
120 - 310m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

41 Ambachten.
Dorpse heerlijkheid in De Volgerlanden

Zes straatjes, 41 ambachten. Het lijkt wel of je zo het intieme hart van een pittoresk dorpje binnenloopt. Doe je ogen dicht en denk aan spelende kinderen op straat, een vriendelijke buurman die zijn hand opsteekt als je voorbijloopt. Open dan je ogen en zie de royale, rijk gedetailleerde huizen in jouw straatjes. Je merkt dat er niet alleen volop aandacht is besteed aan de indeling van deze prachtige nieuwbouwwoningen, maar dat het leven buiten even belangrijk is. Erkers en veranda’s stimuleren ontmoetingen in de buurt en bieden tegelijkertijd volop zicht op buiten spelende kinderen. 41 Ambachten is de naam van een nieuw leven binnen de wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. Gevarieerd, divers en voor iedere generatie.

In dit nieuwe warme buurtje in De Straatjes worden door Blauwhoed 41 prachtige nieuwbouwwoningen gerealiseerd in de typen Rijwoning, Pergolawoning, Bungalow en Twee-onder-een-kapwoning.

Wonen in een groene omgeving

De straatjes en pleintjes zijn van oudsher de ontmoetingsruimten in een dorp. Daar past een rijke groene omgeving bij, met planten en bomen die bloeien op verschillende momenten. In de middagzon genieten van een goed gesprek onder een schaduwrijke boom. Op de pleintjes wordt gevoetbald, de royale perken met beukenhaagjes en klaverrijk gras kunnen ertegen. De Straatjes is het domein van voetgangers, fietsers en spelende kinderen. De auto is te gast.

Meer informatie

Kenmerken

Project
41 Ambachten
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
41
Prijs
€ 375.000,- tot € 700.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht.

Aanmelden