Hendrique

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hendrik-Ido-Ambacht - Hendrik-Ido-Ambacht
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

WONEN IN HENDRIQUE
Midden in de populaire wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht wordt HENDRIQUE gerealiseerd. De vijftig gezinswoningen worden gekenmerkt door hun typerende jaren ’30 architectuur. De fraaie tuitgevels, Franse balkons, vensterluiken en erkers geven het project een rijke uitstraling. De weldoordachte indeling en de ruime tuin bieden veel wooncomfort voor het hele gezin. De woningen zijn onderverdeeld in rijwoningen, hoekwoningen, twee-kappers en vrijstaande woningen.

De Volgerlanden is een nieuwbouwwijk aan de rand van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en aansluitend aan de gemeente Zwijndrecht. Door de directe aansluitingen op de A15 en A16 sta je binnen mum van tijd in steden zoals Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem en Breda. Ook met het openbaar vervoer is De Volgerlanden goed bereikbaar. De wijk heeft veel voorzieningen zoals diverse winkels, scholen en verenigingen. Kortom, een wijk waarin het hele gezin zich snel thuis voelt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hendrique
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
50
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht.

Aanmelden