linkbuilding uitbesteden

De Kantonniers

Hendrik-Ido-Ambacht - Hendrik-Ido-Ambacht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Ooit gedacht dat nieuwbouw zo sfeervol kon zijn? Ontdek het in De Kantonniers. Het is het volgende hoofdstuk van het succesverhaal dat ‘De Volgerlanden’ heet. Een wijk die groen, ruim opgezet en gevarieerd is. Elk deelplan heeft een eigen stempel. Zoals ‘De Straatjes’ waar het project ‘De Kantonniers’ deel van uitmaakt.

Het wordt een project met een exclusief tintje. De Kantonniers bestaat uitsluitend uit vrijstaande en halfvrijstaande woningen, het plan bestaat uit totaal 8 woningen. Woningen met veel ruimte, een onderscheidende architectuur met natuurlijke materialen en vooral een dorps gevoel. Het is het gevoel van een woonerf, met toch alle privacy die u zoekt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kantonniers
Koopwoningen
8
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht.

Aanmelden