De Kantonniers

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hendrik-Ido-Ambacht - Hendrik-Ido-Ambacht
Actueel aanbod

€ 738.000,- tot € 865.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
145 - 165m2
Kaveloppervlak
304 - 537m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Ooit gedacht dat nieuwbouw zo sfeervol kon zijn? Ontdek het in De Kantonniers. Het is het volgende hoofdstuk van het succesverhaal dat ‘De Volgerlanden’ heet. Een wijk die groen, ruim opgezet en gevarieerd is. Elk deelplan heeft een eigen stempel. Zoals ‘De Straatjes’ waar het project ‘De Kantonniers’ deel van uitmaakt.

Het wordt een project met een exclusief tintje. De Kantonniers bestaat uitsluitend uit vrijstaande villa's en (geschakelde) bungalows, 8 in totaal. De vrijstaande villa's zijn uitgevoerd met drie woonlagen en de vrijstaande bungalows en geschakelde bungalows in een tweelaagse levensloopbestendige variant met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Woningen met veel ruimte, een onderscheidende architectuur met natuurlijke materialen en vooral een dorps gevoel.

Uniek aan dit project is dat u bij de architect aan tafel zelf uw woonwensen kunt bespreken. Liever een bungalow zonder slaapkamer en badkamer op de begane grond, maar met een grotere woonkamer of hobbyruimte? Dat kan! In samenspraak met u en de architect maken we uw droomwoning!

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite www.dekantonniers.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kantonniers
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
8
Prijs
€ 738.000,- tot € 865.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Geschakeld, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht.

Aanmelden