De Kantonniers

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hendrik-Ido-Ambacht - Hendrik-Ido-Ambacht
Actueel aanbod

€ 780.000,- tot € 890.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
145 - 167m2
Kaveloppervlak
439 - 534m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Ooit gedacht dat nieuwbouw zo sfeervol kon zijn? Welkom bij De Kantonniers!
In de betoverende wijk Volgerlanden, deelplan De Straatjes, gelegen in het prachtige Hendrik Ido Ambacht ligt de bouwlocatie voor dit gloednieuwe project. Met slechts 6 vrijstaande woningen beschikbaar, is dit uw laatste kans om een exclusief stukje op deze prachtige locatie te bemachtigen. Een wijk die groen, ruim opgezet en gevarieerd is.

Het wordt een project met een exclusief tintje. Iedere woning heeft 2 priv├ęparkeerplaatsen en alle achtertuinen grenzen aan water. De Kantonniers bestaat uit 4 levensloopbestendige bungalows en 2 riante vrijstaande villa's. Woningen met veel ruimte, een onderscheidende architectuur met natuurlijke materialen en vooral een dorps gevoel. Wat het project extra bijzonder maakt is dat u met de architect aan tafel zelf u woning op maat kunt bepalen! Wacht niet met inschrijven voor dit magnifieke project!

Onze architect en ons verkoopteam kennen de bouwregels die horen bij deze kavels. Wij helpen u graag om uw woondroom te verwezenlijken. Zo heeft u geen omkijken naar het regelwerk dat wel komt kijken bij het kopen van een kavel. Onze architect en de aannemer staan al voor u klaar.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite www.dekantonniers.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kantonniers
Woningen
2 van 6 beschikbaar
Prijs
€ 780.000,- tot € 890.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht.

Aanmelden