Ambachts Lint I Appartementen en patiobungalows

Hendrik-Ido-Ambacht - Hendrik-Ido-Ambacht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In Ambachts Lint leven jong en ouder gemoedelijk samen rond een mooi park. Er komen jongerenappartementen, patiowoningen en dit appartementencomplex dat speciaal ontwikkeld is voor senioren. Naast 8 verschillende typen appartementen/penthouses van circa 70 tot circa 130 m2 groot biedt het mooie gebouw ook diverse plekken om samen te komen. Buren ontmoet u in de binnentuin of in de gemeenschappelijke huiskamer met terras aan het park. Lekker op uzelf en toch nooit alleen.

Lekker op uzelf en toch nooit alleen
Direct naast de deur – in een uitloper van het park - komt een jeu-de-boulesbaan. Dit is slechts één van de plekken waar u uw buren ontmoet. Want in het hart van het gebouw wordt een mooie binnentuin gemaakt waar u bijvoorbeeld samen kunt tuinieren. Én er is een gemeenschappelijke huiskamer met terras aan de parkzijde. Hier is ruimte om gezellig met elkaar te lunchen, een verjaardag te vieren of een yogales te volgen. Het is maar een idee, de invulling van deze ruimte bepaalt u straks samen met uw buren. Aan de pleinzijde komt op de begane grond een winkelruimte met maatschappelijke/dienstverlenende functie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ambachts Lint I Appartementen en patiobungalows
Woningen
0 van 49 beschikbaar
Type woningen
(Patio)Bungalow, Appartement, Hoekwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht.

Aanmelden