Ambachts Lint - Startersappartementen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hendrik-Ido-Ambacht - Hendrik-Ido-Ambacht
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Jouw eerste huis in Hendrik-Ido-Ambacht
Alle appartementen zijn circa 50 m² groot en hebben 1 slaapkamer. Er zijn kleine verschillen, zoals de ligging en indeling. Er zijn tussenappartementen, hoekappartementen en appartementen waarbij de keuken iets gescheiden is van de woonkamer. Alle indelingen zijn optimaal, zodat elke vierkante meter goed tot zijn recht komt en jij hier een superfijn thuis van kunt maken.

Buren ontmoeten op het dakterras
Opvallend zijn de grote ramen van vloer tot plafond aan de parkzijde. Je kijkt hierdoor echt heel mooi uit. Niemand heeft een eigen buitenruimte, maar jullie hebben gezamenlijk wel een fantastisch dakterras. Hier zit je de hele dag heerlijk in de zon, met zicht op het park. Het leuke aan deze gezamenlijke plek is dat de kans groot is dat je je buren leert kennen. Misschien woon je straks op jezelf, maar ben je nooit alleen.

Altijd een plek voor je auto of je fiets
Als je een auto hebt, kun je die kwijt voor de deur. De gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond biedt een droge, veilige stallingsplaats voor je fiets. In het gebouw is naast de trap ook een lift aanwezig. Neem je de trap, zodat je weer wat beweging hebt gehad, of heb je net boodschappen gedaan en pak je de lift? Aan jou de keuze.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ambachts Lint - Startersappartementen
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Woningen
25 van 25 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht.

Aanmelden