Wonen in Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht - Hendrik-Ido-Ambacht
Actueel aanbod

€ 225.000,- tot € 570.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
119 - 193m2
Aantal kamers
3 - 5

Over dit project

Op een van de meest bijzondere plekken van Hendrik Ido Ambacht, aan de rand van het centrum, ontstaat een geheel nieuwe wijk. Een idyllische plek die in verbinding staat met het schitterende natuurgebied Sandelingen-Ambacht. Hier woont u letterlijk omgeven door groen en water. De huizen die hier gebouwd worden zijn geïnspireerd op de authentieke, dorpse sfeer van de gemeente en zijn gelegen aan de mooie Dorpsstraat.

Aan de Dorpsstraat kan het allemaal! Twee-onder-een-kap? Rijwoning? Hoekwoning? Geschakelde bungalow of vrijstaand? De keuze is helemaal aan u! In totaal zullen er ongeveer 41 koopwoningen, waarvan een aantal aan het water gelegen, gebouwd worden. De prijscategorie is vanaf ┬Ą 225.000,- v.o.n.!

Wonen in Hendrik Ido Ambacht betekent wonen in een zeer groene gemeente met daarnaast een bloeiend verenigingsleven, goed onderwijs en een enorm aanbod aan voorzieningen. Een gemeente waar iedereen met plezier woont. Een veilige en kindvriendelijke leefomgeving voor u en uw dierbaren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Ambacht
Koopwoningen
41
Prijs
€ 225.000,- tot € 570.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht.

Aanmelden