Zomertaling

Hendrik-Ido-Ambacht - Hendrik-Ido-Ambacht
Actueel aanbod

€ 225.000,- tot € 234.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
125 - 134m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

In de nieuwe wijk De Watervogels wordt er begin 2016 gestart met de bouw van 10 koopwoningen en 34 sociale huurwoningen. Energie-neutrale woningen met een riant woonoppervlak in een prachtig gebied. De koopwoningen in Zomertaling hebben drie woonlagen en een achtertuin met berging. De achtertuin is ruim tien meter diep en ligt op het zuiden. De voortuinen worden afgescheiden door middel van een hekwerk met haag. Zo ontstaat er een mooi, rustig straatbeeld. De achtertuinen zijn naar het achterpad afgeschermd met een hekwerk met daarin een poort.

De ruime woonkamer op de begane grond heeft een open keuken. De badkamer en drie slaapkamers liggen op de eerste verdieping. De ruime zolder kunt u indelen zoals u wilt. Tegen meerwerk kunt u op de zolder bijvoorbeeld een extra (slaap)kamer laten maken. De koopwoningen zijn 5.40 meter breed, ruim 10 meter diep en hebben een woonoppervlakte van ongeveer 125 m2.
Door de afwisseling in blokjes woningen in dezelfde stijl ontstaan er kleine series woningen. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals het grillige metselwerk, keramische dakpannen en kunststof kozijnen. De verschillende kleuren gevelsteen en variatie in kleinere details zoals de omlijsting van ramen en deuren maakt het geheel speels.

De woningen worden energie-neutraal gebouwd. De buitenkant van de woningen (de schil) wordt extra goed geïsoleerd. Door het aanbrengen van zonnepanelen en een installatie met een warmtepomp en warmte-koude-opslag zijn de woningen zeer energiezuinig. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee van de bewoner.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zomertaling
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10
Prijs
€ 225.000,- tot € 234.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Warmte Koude Opslag (WKO)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht.

Aanmelden