Terug naar Project

Herenhuis

Nog een opvallende woning is het herenhuis. Op het eerste gezicht een ‘gewone’ rijwoning, maar het L-vormige ontwerp van de woningen haakt als het ware in elkaar. Hierdoor heeft de ene woning de meeste ruimte aan de voorzijde en de andere weer
aan de achtertuin. Vergis je niet, de woningen zijn extreem ruim met circa 190 m² woongenot. Met een grote diversiteit aan gevels krijgt iedere woning zijn eigen unieke karakter.

De herenhuizen zijn de grootste woningen in het plan! Om dat in de rij tot uiting te laten komen is bij deze woningen veel afwisseling gecreëerd in de gevels. Een leuk afwisselend straatje, geen huis is hetzelfde! Bijzonder is ook de breedte van de woningen, die aan de voor- en achterzijde steeds verschillen. Zo lijkt het alsof de woningen apart van elkaar zijn ontworpen, terwijl ze toch echt een eenheid
vormen.

Aan de voorzijde van de herenhuizen ligt een mooi groen parkje, waar heerlijk gespeeld kan worden. De zogenaamde Ambachtse Stoep biedt de mogelijkheidom voor je huis te gaan zitten en optimaal overzicht te houden op je spelende kinderen.

Aan de binnenzijde haken de plattegronden van de herenhuizen in elkaar. Het ene huis heeft de meeste ruimte over de volle breedte aan de achterkant. De ander ligt breeduit aan de voorzijde. Het woonoppervlak is groots. Met circa 190 m², 4 slaapkamers en een grote open zolder heeft iedereen in huis genoeg ruimte om te leven en te genieten. Wil je nog groter? Laat de zolder uitrusten met bijv. een dakkapel voor extra mogelijkheden. Elk herenhuis heeft een eigen privé parkeerplaats. De hoekwoning heeft op de begane grond 10 m² extra door de zijuitbouw.

De herenhuizen met het breedste gedeelte aan de voorzijde van de woning hebben een significant andere indeling. Op de begane grond is een prachtige verdeling tussen keuken en woonkamer ontstaan. Je hebt een echte leefkeuken die even groot is als je woonkamer. Kies hier voor een heerlijke eilandkeuken of een extra grote eettafel. Ook op de eerste en tweede verdieping is de indeling afwijkend. Natuurlijk kan er ook hier gekozen worden voor het samenvoegen van slaapkamers op de eerste verdiepingof het creëren van extra slaapruimte op dezolderverdieping.

Tip: De hoekwoningen in het plan hebben een aantrekkelijke zijtuin en een parkeerplaats in de achtertuin!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
34 - 227 m2 190 m2 3 540 m3 Verkocht
35 - 174 m2 178 m2 3 534 m3 Verkocht
36 - 161 m2 178 m2 3 534 m3 Verkocht
37 - 165 m2 178 m2 3 534 m3 Verkocht
38 - 179 m2 178 m2 3 534 m3 Verkocht
39 - 244 m2 180 m2 3 540 m3 Verkocht